COMFORT IP - sådan sparer du på din varmeregning

Gulvvarmesystemet til alle generationer
Med en enkelt applikation til dit gulvvarmesystem kan du styre alt fra gulvvarme til alarmer og lys i hjemmet. Mulighederne inden for SmartHomes bliver flere og flere, og de nyeste systemer kan konfigureres til lige nøjagtigt, hvad den enkelte har brug for.
 
Alle kan i dag nyde godt af intelligent teknologi derhjemme. Med en mobiltelefon i hånden kan gulvvarmen reguleres, alarmer tilsluttes, lys indstilles og persienner lukkes og åbnes – også når man ikke er hjemme.
 
– Stort set hele markedet for nybyggeri er gået over til SmartHome-teknologi, og mange danskere vil gerne kunne bruge applikationer til styring af hjemmets systemer, fordi det sparer penge og tid, fortæller Bjarne Hattens, key account manager hos Pettinaroli A/S, som er et af de danske firmaer, der udbyder teknologien, med styresystem til gulvvarme som hovedprodukt.
 
 
COMFORT IP - fuldautomatisk og kontrollérbar
Med den brugervenlige app kan du tilgå
systemet på farten - uanset om du vil
ændre tidspunktet for opvarmningen
af rummene, eller om du bare vil sikre
dig, at alt er i orden i hjemmet.

Styresystemet klarer alle beregninger og reguleringer af gulvvarmen

Muligheden for at styre hjemmets elektriske systemer via applikationer har eksisteret i en rum tid, men der kommer hele tiden nye og mere individuelle løsninger til beboere i ”smarte” hjem.
 
Pettinaroli lancerer eksempelvis COMFORT IP, et styresystem til gulvvarme, der giver mulighed for en stor variation i individuelle løsninger med rigtig mange tilkøbsprodukter. Alle systemerne kan ”tale sammen” og alt kan styres og overvåges med den samme app. Åbnes et vindue, sænkes gulvvarmen eksempelvis, og alarmsystemet kan indstilles til at sige til, hvis en dør er åben.
Fordele ved COMFORT IP
 
  • COMFORT IP gulvvermesystem - både et stand-alone system og et avanceret SmartHome system  
  • Nemt at installere, regulere og anvende i dagligdagen  
  • Stor fleksibilitet takket være modulopbygningen  
  • Fremtidssikret teknologi lige ved hånden  
  • Bringer komfort til dit hjem  
  • System med stort fokus på sikkerhed  
  • Store besparelser på el-regningen  
  • Perfekt løsning til nybyg og moderniseringer  
  • Kompatibel med tilbehør i IP-serien


Styresystemet laver automatisk alle de nødvendige beregninger og reguleringer for optimering af systemet, eksempelvis indstilling af temperatur i de enkelte rum, ud fra de øvrige givne forhold.
 
– Hvor man tidligere skulle have en VVS´er til at bruge 1-2 timer på indregulering af sit gulvvarmesystem, kan man nu lade COMFORT IP styresystemet gøre denne opgave. Systemet foretager de nødvendige beregninger hen over tre dage. Det er dét, man kalder et selvregulerende, dynamisk gulvvarmesystem, forklarer Bjarne Hattens.
 

Kan bruges af alle generationer

Comfort IP kan bruges som et simpelt og traditionelt gulvvarmesystem uden net-opkobling, hvis brugeren ikke er interesseret i at styre systemet med applikationen, men det kan også udvides til et komplet SmartHouse-system med radiatortermostater, vindues- og dørkontakter, røgalarm, temperaturfølere med mere, som kan tilkobles systemet. På den måde er det muligt at få forskellige løsninger med det samme system, alt efter hvad den enkelte familie har behov for.
 
– Hvis du gerne vil have et simpelt gulvvarmesystem uden net-opkobling og derefter sælger huset, er det ikke noget problem. Hvis der kommer en ny ejer, der gerne vil have et komplet SmartHouse-system, behøver de ikke udskifte hele systemet. Det eneste, de skal gøre, er at tilkøbe et access point for at åbne op for alle SmartHouse-mulighederne, fortæller Bjarne Hattens.
 
 
 
 
 
COMFORT IP
Den perfekte vej til et smart hjem
 
Sikkerhed i højsædet
Databeskyttelse er altafgørende
 

 
COMFORT IP tilbehør - løsningen til dit indeklima
Modulopbygget, sikker og besparende

 
 
 
Nem installation
Hele systemet kræver minimal installation
 
Dit eget tilpassede system
Skræddersyede efter dine behov
 

Pettinaroli A/S Northern Europe er leverandør af komponenter og komplette systemløsninger til vvs-branchen, hvor virksomheden bl.a. varetager distribution af Pettinarolis egenudviklede messingprodukter. Selskabet har rødder tilbage til 1976.
Send forespørgsel vedr. produkt: Pettinaroli

​Firmainformation

Byens VVS & Blik ApS

CVR: 24228533

Adresseinformation

Klokkestøbervej 15

5230 Odense M

Kontaktinformation