COMFORT IP - den perfekte vej til et smart hjem

Inteliggent varmestyring giver maksimal komfort
 

Intelligent forbindelse

SmartHomes bliver efterspurgt mere og mere, fordi effektivitet, sikkerhed og komfort alle er emner, som folk lægger stor vægt på. Engang var SmartHomes noget, der kun var tilgængeligt for en lille del af befolkningen, men takket være skyen kan alle nu potentielt nyde godt af den intelligente, smarte teknologi.
 
Den intelligente forbindelse mellem enheder åbner op for en masse muligheder i smarte hjem, som imødekommer ønsket om en lavere el-regning, mere komfort og sikkerhed.

For eksempel kan sensorer på vinduerne kobles op til dit gulvvarmesystem, så dette automatisk slår fra, når vinduet åbnes. Sensorerne giver også besked om indbrud, hvis der ikke er nogen hjemme. Alle enhederne kan nemt styres fra din smartphone enten via dit eget netværk i hjemmet eller via wi-fi på farten.
 
Denne løsning til dit indeklima er den perfekte vej til et SmartHome. Systemet regulerer og overvåger alle dine varmesystemer uden besvær. Et bredt udvalg af komponenter sikrer dig samtidig mod indbrud, så du kan føle dig tryg, selv når du ikke er hjemme.
 

Klar til samarbejde med skyen

Takket være den nye version af IPv6-internetprotokollen kan alle enheder i IP-serien samarbejde med skyen. Ved brug af det trådløse, internetbaserede IP system, kan et stort udvalg i tilbehør også integreres i COMFORT IP-gulvvarmesystemet, hvilket gør gulvvarmesystemet fremtidssikret!
 
Se mere på www.pettinaroli.dk
Send forespørgsel vedr. produkt: Smart hjem

​Firmainformation

Byens VVS & Blik ApS

CVR: 24228533

Adresseinformation

Klokkestøbervej 15

5230 Odense M

Kontaktinformation