Vitocal 200-G - komfortabel varmeforsyning og høj brugsvandskomfort i nybyggeri

Den kompakte brine/vand-varmepumpe Vitocal 200-G er med sit gode pris-ydelsesforhold ideelt egnet til en- og flerfamiliehuse. Ved monovalent drift tilbyder den med sit ydelsesspektrum fra 5,8 til 17,2 kW en behagelig varmeforsyning hele året.

Ved hjælp af den innovative teknik med den effektive Compliant Scroll-kompressor opnår Vitocal 200-G en maksimal fremløbstemperatur på 60 °C og egner sig dermed også til boligopvarmning med radiatorer. Derudover er der garanteret en høj brugsvandskomfort. Dermed er Vitocal 200-G et komplet grundprodukt til nybyggeri.

To varmekredse til individuel varmekomfort
Den komfortable brine/vand-varmepumpe tilbyder alle de funktioner, som er nødvendige for anvendelse af varmepumper i et nyt en- eller flerfamiliehus. Således muliggør den vejrkompenserende regulering Vitotronic 200 integreringen af to adskilte varmekredse.
Let indbygning og montage
Vitocal 200-G leveres komplet med monterede højeffektive pumper til brine- og varmekreds og beholderladepumpe såvel som sikkerhedsgruppe. Dermed er monteringen for Byens VVS & Blik ApS hurtig og omkostningsbesparende.

En yderligere fordel er muligheden for en midlertidig montering af en elektrisk ekstraopvarmning, f.eks. til gulvtørring. Fagfolk monterer så ekstraopvarmningen for et bestemt tidsrum gennem multistiksystemet.

Regulering Vitotronic 200 med enkel betjening
Varmepumpereguleringen Vitotronic 200 kan med sin grafiske overflade betjenes enkelt og intuitivt. De vigtige værdier er nemme at aflæse. I forvejen er kølefunktionen „natural cooling“ integreret. Til dette skal Vitocal 200-G yderligere udvides med en NC-boks fra tilbehørsprogrammet.
 
 
1 Varmepumperegulering Vitotronic 200
2 Kondensator
3 Fordamper med stor overflade til effektiv varmeveksling
4 Højeffektiv pumpe
5 Hermetisk Compliant Scroll-kompressor
Profitér af disse fordele:
 
  • Varmepumpe til brine/vand med varmeydelser fra 5,8 til 17,2 kW.  
  • Varmepumper til en- og flerfamiliehuse til en fordelagtig pris.  
  • Lave driftsomkostninger på grund af høje ydelsestal: COP-værdi iht. EN 14511 op til 4,5 (brine 0 °C/vand 35 °C)(COP = Coefficient of Performance).  
  • Overtager komplet opvarmning og brugsvandsopvarmning i monovalent drift hele året. 
  • Maks. fremløbstemperatur til 60 °C.  
  • Støj- og svingningssvag drift på grund af den lydoptimerede konstruktion, lydniveau < 45 dB(A).  
  • Menustyret regulering Vitotronic 200 med klartekst- og grafikvisning til vejrkompenserende drift og „natural cooling“.  
  • Varmepumpen er komplet monteret og udstyret fra fabrikken, pumpe med høj effektivitet til brine- og varmekreds såvel som beholderladepumpe er allerede integreret.  
  • Montagevenlig gennem hele udstyrelsen og formonteringen.  
  • Varmemåler der kan udbygges (option).

Display til reguleringen Vitotronic 200
 
* Forudsætning og produktoversigt
Send forespørgsel vedr. produkt: Vitocal 200-g

​Firmainformation

Byens VVS & Blik ApS

CVR: 24228533

Adresseinformation

Klokkestøbervej 15

5230 Odense M

Kontaktinformation