Vitocal 200-S - perfekt til nybyggeri og modernisering

Vitocal 200-S udnytter effektivt energien i den omgivende luft, og egner sig perfekt til både nybyggeri og modernisering. Det er desuden muligt at bruge enheden sammen med eksisterende varmeforsynere.
 
Miljøvenligt varme- og kølesystem
Beslutningen om at få et nyt opvarmningssystem påvirkes mere end nogensinde før af varmeforsyningstypen. Varmepumper som Vitocal 200-S benytter derfor miljøvenligt den varme, som er i udeluften. Som alternativ fås varmepumpen Vitocal 200-S udelukkende som varmesystem eller som anlæg til opvarmning og køling.

Netop i de varme sommermåneder sørger varmepumpen Vitocal 200-S, type AWB-AC for behagelige rumtemperaturer. I den forbindelse benyttes ventilatorkonvektorer eller gulvvarmeanlæg til køling.
Fleksibel installation gennem udvendig og indvendig enhed
Vitocal 200-S består af to enheder. Takket være kompakte dimensioner kan den indvendige enhed, ligesom ethvert andet varmeanlæg, installeres i kælderen eller i husets bryggers. Enheden er fra fabrikkens side allerede udstyret med alle nødvendige komponenter. Den integrerede lavenergipumpe er strømbesparende og svarer til energiklasse A.
 
Den udvendige enhed kan både monteres på husets ydervæg, samt opstilles frit på jorden eller på et fladt tag.
 
 
Effektiv og økonomisk
Vitocal 200-S arbejder særligt økonomisk. DC-inverteren tilpasser kompressorydelsen præcist til det aktuelle varmebehov vha. modulerende drift og holder derved den ønskede temperatur for opvarmning eller køling, samt for brugsvand.

I forbindelse med en modernisering egner split-varmepumpen sig rigtig godt til en effektiv bivalent drift. I dette tilfælde forbliver det eksisterende anlæg i drift til dækning i forbindelse med spidsbelastninger ved særligt lave temperaturer.

Vitocal 200-S
Indvendig enhed

Vitocal 200-S
Udvendig enhed
1 3-vejs-zoneventil
2 Lavenergipumpe (svarende til energiklasse A)
3 Varmeveksler (kondensator)
4 Vitotronic 200
1 Fordamper
2 Ventilator
3 Kompressor
Støjsvag drift vha. omdrejningsregulering
Den modulerende drift af Vitocal 200-S reducerer den konstante til- og frakobling. Endvidere er den omdrejningsregulerede ventilator og kompressor betydeligt mere støjsvag end en permanent drift på højeste niveau.

Komfortabel Vitotronic-regulering
Den menustyrede regulering Vitotronic 200 har en logisk og letforståelig opbygning. Det store display er oplyst, har en god kontrast og er let at afl æse. En hjælpefunktionen oplyser om andre indtastningstrin. Den grafiske brugeroverflade viser også varme- og kølekarakteristikker.
Profitér af disse fordele:
 
  • Luft/vand-varmepumpe med varmeydelse fra 3 til 9 kW (kan alternativt også fås med kølefunktion) til en fordelagtigt pris. 
  • Ydelsesregulering og DC-inverter for høj effektivitet i dellastområdet. 
  • Lave driftsomkostninger på grund af høj COP-værdi (COP = Coefficient of Performance) iht. EN 14511: op til 5,1 (luft 7 °C/vand 35 °C) og op til 3,8 (luft 2 °C/vand 35 °C). 
  • Maks. fremløbstemperatur: op til 55 °C ved minus 15 °C udetemperatur. 
  • Vejrbestandig, udvendig enhed med fordamper, kompressor, ekspansionsventil og ventilator. 
  • Indvendig enhed med lavenergipumpe (svarende til energiklasse A), varmeveksler, 3-vejs-zoneventil, sikkerhedsgruppe og regulering i forbindelse med versionen opvarmning/køling med integreret gennemstrømningsvarmer. 
  • Betjeningsvenlig varmepumperegulering Vitotronic 200 med klartekst- og grafikvisning.

Display til reguleringen Vitotronic 200
 
* Forudsætning og produktoversigt
Send forespørgsel vedr. produkt: Vitocal 200-s

​Firmainformation

Byens VVS & Blik ApS

CVR: 24228533

Adresseinformation

Klokkestøbervej 15

5230 Odense M

Kontaktinformation