Geberit Indbygningscisterner - den optimale løsning

Mulighederne er mange
 
Geberits indbygningscisterner er blevet brugt med stor succes over hele verden i mere end 50 år. Disse pladsbesparende WC-løsninger er både elegante i deres design og har en enestående holdbarhed, så du får glæde af dit badeværelse i mange år.
 
Takket være den store fokus på høj kvalitet, gives der 25 års leveringsgaranti af funktionssikrende reservedele i Geberits indbygningscisterner.
Klassikeren blandt moderne badeværelsesinstallationer
 
Geberit indbygningscisterne er klassikeren blandt moderne WC-cisterner og er blevet installeret en million gange over hele verden i mere end 50 år. Så du kan stole på deres legendariske pålidelighed. Vi udfører en tæthedsprøvning på alle cisterner inden levering. Og da vi kan garantere forsyning af reservedele i 25 år, har du en langsigtet garanti for, at din installatør kan holde teknologien funktionsduelig ud i fremtiden. Med funktioner som dobbeltskyl og skyl-stop-skylning såvel som indstillelige skyllemængder har vi "lært" skyllemekanismerne at spare på vandet.
 
Forberedt til badeværelsets fremtid
Montageelementerne til WC'er omfatter et tomrør til vandtilslutningen af Geberit AquaClean-enheder. Med dette kan din installatør til enhver tid eftermontere et Geberit AquaClean, WC'et, som rengør dig med vand. Nogle montageelementer til WC'er er yderligere udstyret til Geberit DuoFresh lugtudsugning, som absorberer og fjerner lugte direkte i toiletskålen.
 
Kan fås til alle Geberit installationssystemer
Geberit indbygningscisterne kan fås til alle Geberit installationssystemer og er kompatible med mange Geberit betjeningsplader. Du kan frit vælge, hvilken toiletskål du kan lide - næsten alle almindelige modeller kan monteres.
Geberit Sigma indbygningscisterne
Geberit Sigma indbygningscisterne med en byggehøjde på 112 cm er velegnet til hurtig og nem montering på halvhøje, hele vægge eller skillevægge. Den er designet til frontbetjening.
Geberit Omega indbygningscisterne
GGeberit Omega indbygningscisterne gør lave byggehøjder på 82 cm og 100 cm mulige, hvilket giver ekstra muligheder til badeværelsesdesignet. Du kan for eksempel planlægge en halvhøj montage foran væg eller skillevægge med hylder til kosmetik og toiletartikler, du kan endog få dit WC monteret under et hældende tag eller et vindue. Kan fås med både top- og frontbetjening.
WELL - vandeffektivitetsmærkningen

Geberit Sigma indbygningscisterne 12 cm (UP320)
Tildelt den højeste effektivitetsbedømmelse - WELL-mærkningens klasse A.
Send forespørgsel vedr. produkt: Indbygningscisterner - 2017

​Firmainformation

Byens VVS & Blik ApS

CVR: 24228533

Adresseinformation

Klokkestøbervej 15

5230 Odense M

Kontaktinformation