Geberit Monolith - tidløst design til dit badeværelse

Prisvindende design
Det er sjældent manglen på idéer, der er problemet, når det gælder renovering. Men eksisterende installationer forhindrer ofte idéerne i at blive ført ud i livet.
 
Geberit Monolith giver mulighed for at udskifte et eksisterende toilet med et fascinerende stykke design. Det fleksible WC-modul passer til eksisterende afløb i gulv og væg, og fremhæver både badeværelse og WC-skål.
Geberit Monolith gemmer al den nødvendige teknologi bag et enkelt design, der er nemt at installere og giver masser af plads til kreativitet. Med sin farvede glasplade – der fås i sort, hvid, sand og mint – kombineret med en elegant gulvstående eller væghængt skål giver Geberit Monolith badeværelset et elegant præg.
NYHED
Smart løsning med Geberit Monolith Plus
Geberit Monolith Plus WC modulet fører et omfattende udvalg af behagelige funktioner til Geberit Monolith familien.
 
Det er forbløffende, hvor meget intelligent teknologi der er skjult bag dette smukke ydre! Fra den sensorstyrede funktion til automatisk skylaktivering og den integrerede lugtudsugning, giver Geberit Monolith Plus et ægte indtryk med sin state-of-the-art-teknologi og design.
l
Design, der passer til ethvert badeværelse
Geberit Monolith cisternemodul kan fås i to byggehøjder, nemlig på 101 cm, og egnet til Geberit Monolith til håndvaske på 114 cm - og leveres i tre modeller til væghængte og gulvstående WC'er samt Geberit AquaClean.
 
Fås i farverne:
  • Umbra glas  
  • Sort glas  
  • Hvidt glas 
  • Mintfarvet glas  
  • Sandfarvet glas
Afprøvet sanitetsteknologi med et nutidigt look
Geberit Monolith cisternemodul lukker hullet mellem de synlige cisterner og indbygningscisterner. Et elegant element lavet af glas og børstet aluminium indeholder al sanitetsteknologi og støtter toiletskålen. Det er mere æstetisk end de klassiske, synlige cisterner. Men monteringen er stadig hurtig og enkel, og opbygningen medfører kun lidt støv, skidt og støj. Generelt set kan man nemt forsætte med at bruge eksisterende tilslutninger, når man moderniserer eller renoverer inventaret.
 
Geberit Monolith har allerede modtaget adskillige internationale priser for sit imponerende design. Og takket være sit økonomiske vandforbrug har WC-modulet fået topkarakterer på vandeffektivitetsmærkningen (WELL label fra EUnited Valves).
Send forespørgsel vedr. produkt: Monolith 2017

​Firmainformation

Byens VVS & Blik ApS

CVR: 24228533

Adresseinformation

Klokkestøbervej 15

5230 Odense M

Kontaktinformation