Vitodens 343-F, kompaktkedel med solvarme-brugsvandsopvarmning

Den tilslutningsklare kompaktkombikedel giver en energibesparende kondensationsteknik og en effektiv brugsvandsopvarmning takket være et beholderladesystem og at den er forberedt til solvarme, samlet i et kabinet.
 
Til tidssvarende opvarmning med kondensations- og solvarmeteknik i et enfamiliehus er Vitodens 343-F det ekstremt energibesparende, miljøvenlige og fremtidsorienterede opvarmningssystem. Med en grundflade på kun 0,4 kvadratmeter fylder denne kompaktkombikedel ikke meget og passer således i enhver niche. Desuden er alle komponenter til installation og vedligeholdelse tilgængelige forfra. Og endelig arbejder den kondenserende gaskedel Vitodens 343-F stille og er frem for alt højeffektiv.

Fremtidsorienteret takket være solvarmeintegration
Vitodens 343-F er forberedt til øjeblikkelig eller senere kombination med solkollektorerne Vitosol. Reguleringsmodulet til styring af solvarmeanlægget er allerede integreret. Solvarmeudbyttet vises grafisk på kedlens display. Alle funktioner er afstemt efter hinanden og kontrolleret fra fabrikken.

Høj varme- og brugsvandskomfort inklusive solvarmetilslutning
Den kondenserende kompaktkombikedel Vitodens 343-F er udviklet til nybyggeri og til modernisering i enfamiliehuse. Vitodens 343-F er allerede fra fabrikken forberedt til direkte tilslutning af et solvarmeanlæg. Kedlen giver en høj brugsvandskomfort: pga. bivalent varmtvandsbeholder i rustfrit stål med en volumen på 220 liter. Den kompakte kedel kan skilles ad for at lette indbringningen.
Høj betjeningskomfort
via fjernbetjening eller smartphone

Vitodens 300-W kan betjenes trådløst med et integreret trådløst interface. Hjemme med den trådløse fjernbetjening Vitotrol 300 RF. Med sit store touch-farvedisplay og de overskuelige funktionsfelter er betjeningen endnu mere enkel end på kedlens egen Vitotronic 200.
 
Via touchscreenen kan der med Vitotrol 300 RF vælges op til tre varmekredse med driftsprogram, nominel rumtemperatur, party- og sparefunktion, ferieprogram og aktiveringstider.
 
Ved et integreret solvarmeanlæg vises også solvarmeudbyttet grafisk. Vitotrol 300 RF placeres i en oplader i stuen eller et andet opholdsrum, hvorfra den kan tages ud og benyttes til bekvem anlægsbetjening.
Adgang via smartphone og Viessmann Vitotrol App
Ved hjælp af den til formålet udviklede App er det altid, selv på farten, muligt at få adgang via en smartphone eller tablet med en mobil internetforbindelse. App'ens betjeningsoverflade svarer til displayet på fjernbetjeningen Vitotrol 300 RF og er takket være visningen i farver og den klare opdeling særlig let at betjene.
 
 
Viessmann Vitotrol App
Med Vitotrol App får de mulighed for at betjene deres Viessmann varmeanlæg med Vitotronic regulering. Betjeningen er enkel, intuitiv og bekvem at betjene fra ethvert sted til enhver tid.
Komfortabel Vitotronic-regulering
Både fagfolk og brugere har fordel af den betjeningsvenlige Vitotronic-regulering:

Styringsmenuen har en logisk og let forståelig opbygning. Den er oplyst, har god kontrast og er let at aflæse. Hvis man er i tvivl, kan man altid bruge hjælpefunktionen, som oplyser om andre indtastningstrin.

Den grafiske brugeroverflade anvendes også til visning af varmekarakteristikker. Ved behov kan betjeningsdelen via en ledning monteres på en vægsokkel op til fem meter fra kedlen.

Certificeret hydraulisk justering
Den hydrauliske justering er en forudsætning for effektiv drift af varmeanlægget. Vitodens 343-F er forberedt til en automatiseret og certificeret hydraulisk justering, som foretages af installatøren. Efter afslutning af proceduren, som er certificeret i henhold til TÜV, protokolleres de forindstillede værdier for hver radiatorventil på en udskrift. Denne optimale indstilling af anlægget giver en op til 15 procent højere energieffektivitet.

Intelligent forbrændingsregulering

Vitodens 343-F har den automatiske forbrændingsregulering Lambda Pro Control i alle ydelsesstørrelser. Også ved skiftende gaskvalitet forbliver virkningsgraden kontinuerligt høj. Selv ved ændring af gastypen – f.eks. ved iblanding af biogas – er det ikke nødvendigt at skifte dyse. Forbrændingsreguleringen Lambda Pro Control indstiller automatisk kedlen til de nye forhold.
1 Inox-radial-varmeveksler
2 MatriX-gasbrænder med Lambda Pro Control-forbrændingsregulering
3 Vitotronic-regulering
4 Ekspansionsbeholder
5 Lavenergipumper
6 Varmtvandsbeholder i rustfrit stål med solvarmeveksler
7 Påfyldningsarmatur til solvarmekreds
Profitér af disse fordele:
 
 • Kondenserende kompaktkombikedel med integreret solvarme-brugsvandsopvarmning, 1,9 til 19 kW.  
 • Normnyttegrad: 98 % (Hs)/109 % (Hi).  
 • Lang levetid og eff ektiv takket være Inox-radial-varmeveksler.  
 • MatriX-gasbrænder med lang levetid takket være MatriX-væv af rustfrit stål – uimodtagelig ved høj temperaturbelastning.  
 • Høj brugsvandskomfort takket være varmtvandsbeholder i rustfrit stål med 220 liter volumen og solvarmeveksler.  
 • Strømsparende lavenergipumper til varme- og solvarmekreds (svarende til energiklasse A) i forbindelse med et solvarmeanlæg.  
 • Betjeningsvenlig regulering med klartekst- og grafikvisning.  
 • Reguleringens betjeningsdel kan også monteres på en vægsokkel.  
 • Indbygget interface til betjening via trådløs fjernbetjening med farve-touchscreen eller via smartphones og tablets via App.  
 • Forbrændingsregulering Lambda Pro Control til alle gastyper.  
 • Forberedt til automatiseret, hydraulisk justering.  
 • Universelt tilslutningssæt til individuel, vægflugtende montering.  
 • Kan skilles ad for at lette indbringningen.  
 • Soldækningsgrad til brugsvandsopvarmning: > 60 %.
10 års garanti på utæthed som følge af korrosion på Inox-radialvarmeveksleren af rustfrit stål fra leveringsdato august 2012.

Forudsætninger:
Indgåelse af en servicekontrakt og dokumentation for den 2. årlige vedligeholdelse.

Gas-, vand- og forbrændingsluftbeskaffenhed i overensstemmelse med Viessmanns forskrifter.
* Forudsætninger og produktoversigt
 

Send forespørgsel vedr. produkt: Vitodens 343-f

​Firmainformation

Byens VVS & Blik ApS

CVR: 24228533

Adresseinformation

Klokkestøbervej 15

5230 Odense M

Kontaktinformation