Symbolforklaring

 Nordic
De fleste af Ifös vvs-produkter leveres med den nordiske kvalitetsmærkning, Nordic Quality, for at garantere forbrugerne, at produkterne er egnede til nordiske installationer. Nordic Quality trådte i kraft i 2007 og er et supplement til de fælles europæiske CEN-standarder (CE-mærkning).

Ifö leverer sine produkter med Nordic Quality, fordi det nordiske kvalitetsmærke tager højde for specielle nordiske forhold – som ikke nødvendigvis er dækket af den europæiske CEN-standard. Det giver forbrugerne øget sikkerhed for kvalitet, og at særlige forhold i Norden er taget med. Nordic Quality sætter også strenge krav til fx tilgængelighed af reservedele, garanti og produktionskontrol. Derfor giver Nordic Quality og Ifö øget sikkerhed for kvalitet – og sikker installation.
 Skylleknap
Alle Ifö Sign toiletter er udrustet med en integreret skyllefuknktion, som sørger for, at toilettet er velduftende og nemt at holde rent, uden at anvende de kendte duftblokke som hænges på toilettets skyllekant. Du løfter helt enkelt skylleknappens låg, lægger en Fresh WC-tablet i skylleknappen og lukker skylleknappens låg. Hver gang du skyller, får du en passende dosis velduftende doseringsmiddel med i skyllevandet, som farves smukt blåt.
 Fresh
Med Fresh WC opnår du altid et velduftende toilet. Ifös populære og prisvindende toiletserier, Ifö Sign og Ifö Sign Art, leveres med den smarte Fresh WC skyllefunktion – En hygiejnisk løsning, hvor toilettet tilføres frisk duft og rengøringsmiddel ved hvert skyl.

Fresh WC tilsættes nemt som sticks via skylleknappen – hver stick giver 60-80 friske skyl. Et tryk – og toilettet er velduftende og nemt at holde rent. Samtidig er Fresh WC meget hygiejnisk – slut med hænder i toilettet, når duftblokken skal skiftes.
 Ifö Clean
Ifö Clean er en helt ny rengøringsvenlig glasur, der leveres som standard på næsten alle Ifö’s toiletter – uden merpris!

Ifö Clean glasuren giver porcelænet en meget glat rengøringsvenlig glasuroverflade. Den glatte og hårde overflade opnås ved at lægge en standard glasur og en speciel patenteret glasur på porcelænet, hvorefter porcelænet brændes ved en meget høj temperatur. Derved lukkes de små mikroskopiske ujævnheder som findes på normal porcelæn.

Ifö Clean-glasuren gør det nemmere at holde toilettet rent og frisk, da snavs og kalk får sværere ved at sætte sig fast. Udviklingen af den nye Ifö Clean glasur er Ifös svar på forbrugernes ønsker, ”Vi har lyttet til forbrugerne, og de har længe efterspurgt tiltag, der gør det nemmere at gøre rent”, forklarer Bjørn Sibbern, der er direktør for Ifös danske agent.
Send forespørgsel vedr. produkt: Ifö symboler

​Firmainformation

Byens VVS & Blik ApS

CVR: 24228533

Adresseinformation

Klokkestøbervej 15

5230 Odense M

Kontaktinformation